Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g aneto, fresco (apenas folhas)
- 450 g alho-francês (apenas a parte branca em fatias de 5 mm)
- 560 g água
- 180 g queijo mascarpone
- 1 c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta preta
- 1 lombo de salmão s/ pele (600 g aprox.)
- 1 pitada de sal p/ temperar
- 1 pitada de pimenta preta p/ temperar
- 500 g batatinha nova cortada ao meio
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1665.9 kJ / 398.2 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 20.9 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 841.7 mg
Alternativní recepty
Frango pizzaiola com massa fresca
30 min
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55 Min
Salmão no forno com tomate seco
30 min
Risoto de espinafres e fiambre
Nessuna valutazione
Caldeirada de conservas
35 min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35 min
Risoto de limão com peito de frango picante
1h 25min
Tiras de vaca e espargos salteados
30 min
"Bifes" de couve-flor com puré de feijão
25 min
Massa com molho de legumes e queijo
1h
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 min