Butternut Squash and Ginger Soup
TM6 TM5

Butternut Squash and Ginger Soup

3.2 ( 19 hodnocení )

Suroviny

  • 15 g vegetable oil
  • 15 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 395 g butternut squash cut in pieces (2 cm) (see tip)
  • 100 g floury potato (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 60 g raw cashew nuts
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground white pepper
  • 700 - 750 g water adjust to desired consistency (see tip)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
166 kcal / 697 kJ
Protein
5 g
Tuk
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty