Butternut Squash and Ginger Soup

Butternut Squash and Ginger Soup

3.3 25 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • vegetable oil
    15 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • butternut squash cut in pieces (2 cm) (see tip)
    395 g
  • floury potato (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • raw cashew nuts
    60 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • water adjust to desired consistency (see tip)
    700 - 750 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5 g
Kalorie 697 kJ / 166 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...