Risotto with Parmesan

Risotto with Parmesan

4.2 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 40min.
8 portions

Suroviny

  • water
    1600 g
  • stock cubes (for 0.5 l each) meat or vegetable, crumbled
    2
    2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • shallots halved
    60 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • unsalted butter diced
    80 g
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time
    640 g
  • dry white wine
    120 g
  • fine sea salt to taste
    1 - 2 tsp

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1006 mg
Protein 9 g
Kalorie 1812 kJ / 433 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 63 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...