Sous-vide Teriyaki Salmon

Sous-vide Teriyaki Salmon

3.7 17 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 20min
4 portions

Suroviny

  • sesame seeds
    40 g
  • fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)
    4
  • teriyaki sauce
    75 g
  • fresh root ginger thinly sliced
    20 g
  • water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1450 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 394 kcal / 1650 kJ
Protein 33 g
Tuk 26 g
Sacharidy 7 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 5 g
Sodík 95 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...