Zařízení & příslušenství
Sous-vide Teriyaki Salmon
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
sesame seeds40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)4
-
teriyaki sauce75 g
-
fresh root ginger thinly sliced20 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1450 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
95 mg
Protein
33 g
Kalorie
1650 kJ /
394 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2hod. 45min.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Poached Eggs
30min.
Browned Beef Cubes (Medium)
15min.
Caramelised Onions (400-500 g)
50min.
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min.
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min.
Asparagus with Romesco Sauce
30min.
Stir-fried Vegetables
10min.
Thai Mussels
25min.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2hod. 10min.
Steamed Fish
30min.