Sous-vide Teriyaki Salmon

Sous-vide Teriyaki Salmon

3.7 17 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • sesame seeds
    40 g
  • fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)
    4
  • teriyaki sauce
    75 g
  • fresh root ginger thinly sliced
    20 g
  • water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1450 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 95 mg
Protein 33 g
Kalorie 1650 kJ / 394 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...