Zařízení & příslušenství
Sous-vide Teriyaki Salmon
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
sesame seeds40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)4
-
teriyaki sauce75 g
-
fresh root ginger thinly sliced20 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1450 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
95 mg
Protein
33 g
Kalorie
1650 kJ /
394 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2hod.
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8hod. 45min.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Miso Aubergine
2hod. 50min.
Sous-vide Poached Eggs
30min.
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1hod. 20min.
Steak au Poivre
20min.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1hod.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3hod. 40min.
Miso Cod with Broccoli Rice
25min.
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min.
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2hod. 10min.