Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce au caramel
- 250 g de sucre
- 200 - 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre (si possible en un seul morceau)
- 1 c. à soupe de vinaigre
Le biscuit
- 120 g de beurre, à température ambiante et un peu plus pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu plus pour le moule
- 3 oeufs
- 80 g de sucre
- 120 g de lait
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 11 g de levure chimique (1 sachet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1485.1 kJ / 358.7 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 174.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza sauce poivron rouge, épinards et oeufs
1h 45min
Muffins végans cheesecake et myrtilles
1h 20min
Shortbread caramel au beurre salé
2h 25 min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Caramel liquide
25min
Crème pâtissière
15 Min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Brioche farcie à la viande de porc, blette, fenouil et fromage
5 Std.
Tartelette fleur à la crème d'amande
1 godz. 10 min
Cake framboise-pistache
4sa 35 dk
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Cheesecake (avec cuisson)
7h 20min