Gâteau au caramel

Gâteau au caramel

4.5 8 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 3hod. 50min.
12 parts

Suroviny

La sauce au caramel
  • 250 g de sucre
  • 200 g de crème liquide 35% m.g.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre (si possible en un seul morceau)
  • 1 c. à soupe de vinaigre
Le biscuit
  • du beurre pour le moule
  • de farine de blé pour le moule
  • 3 œufs
  • 80 g de sucre
  • 120 g de lait
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 11 g de levure chimique (1 sachet)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 174.3 mg
Protein 4.4 g
Kalorie 1485.1 kJ / 358.7 kcal
Tuk 19.4 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 11.7 g
Sacharidy 40.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...