Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sablée au chocolat
- 250 g de farine tout usage, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe rase de cacao en poudre non sucré
- 120 g de sucre à glacer
- 200 g de beurre non salé froid, détaillé en dés
- 2 jaunes d'œufs
La garniture au caramel
- 400 g de lait concentré sucré
- 100 g de beurre non salé, coupé en morceaux
- 150 g de sucre à fruits (sucre super fin)
La ganache au chocolat
- 90 g de chocolat noir 50% de cacao min., détaillé en morceaux
- 10 g de beurre non salé
- 90 g de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 3359.7 kJ / 803 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 91.2 g
- Tuk
- 46.1 g
- Nasycený tuk
- 28.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 77.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguettes au levain
15 godz.
Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten
40min
Meringues fantômes
12hod. 25min
Beurre de culture
12 Std. 15 Min
Soupe à l'oignon (TM6)
1 Std.
Crème glacée double vanille
12h
Petits gâteaux à la vanille
1 Std. 10 Min
Bagatelle à la mousse aux pêches
40min
Smoothie doré aux fruits
10 Min
Shot d'immunité digestive
5 Min
Limonade
5 Min
Petits pains mollets
2h 15min