
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bos verse peterselie
- 30 g sjalotten gehalveerd
-
300
g verse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken
nebo 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood in water gedrenkt en uitgeperst - 30 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)
- 60 g droge witte wijn
- 800 g water
-
1
tl zout
nebo 1 volle tl vleesbouillonpasta - 30 g boter in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 444 kcal / 1861 kJ
- Protein
- 8.1 g
- Tuk
- 14.4 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Sacher taart
3hod.
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Žádné hodnocení
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1hod.
Portugees crème brûlée
25min
Lemon curd
20min
Roodbruin gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Pasta met prei en ajvar
30min
Peren in rode wijn
3hod. 20min
Charoset
15min