Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bos verse peterselie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
-
300
g verse eekhoorntjesbrood, schoongemaakt, in stukken
nebo 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperst - 30 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)
- 60 g droge witte wijn
- 800 g water
-
1
tl zout
nebo 1 volle tl vleesbouillonpasta - 30 g boter, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan citroen en zwarte thee taart
Žádné hodnocení
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 godz.
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Gegrilde zeevruchten plank
Žádné hodnocení
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Žádné hodnocení
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Žádné hodnocení
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 godz. 30 min
Schiacciata met gerookte zalm
Žádné hodnocení
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Veggie regenboog pizza
Žádné hodnocení
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 min