Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bos verse peterselie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
-
300
g verse eekhoorntjesbrood, schoongemaakt, in stukken
nebo 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperst - 30 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)
- 60 g droge witte wijn
- 800 g water
-
1
tl zout
nebo 1 volle tl vleesbouillonpasta - 30 g boter, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lamscurry
1 godz.
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 godz. 30 min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Vanille-ijs sandwiches
13 godz. 25 min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Karamelijs
Keine Bewertungen
De wafels van de foor
3 godz.
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min