Zařízení & příslušenství
Risotto met eekhoorntjesbrood
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porties
Suroviny
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
8.1 g
Kalorie
1861 kJ /
444 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
69.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Traditionele recepten
47 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Žádné hodnocení
De eerste hap: Rijstpap
Žádné hodnocení
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min.
Champagne en pompelmoes sorbet
Žádné hodnocení
Zalm met waterkerskorst
Žádné hodnocení
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min.
Bevroren aardbeidaiquiri
10min.
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Žádné hodnocení
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1hod.
Green Godess Salade
20min.
Rode Bieten Quiche met Feta
1hod. 20min.
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Žádné hodnocení