Risotto met eekhoorntjesbrood
TM6 TM5 TM31

Risotto met eekhoorntjesbrood

1.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 1 bos verse peterselie
  • 30 g sjalotten, gehalveerd
  • 300 g verse eekhoorntjesbrood, schoongemaakt, in stukken
    nebo 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperst
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 320 g risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)
  • 60 g droge witte wijn
  • 800 g water
  • 1 tl zout
    nebo 1 volle tl vleesbouillonpasta
  • 30 g boter, in stukken

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
1861 kJ / 444 kcal
Protein
8.1 g
Sacharidy
69.5 g
Tuk
14.4 g
Vláknina
2.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty