Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bos verse peterselie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
-
300
g verse eekhoorntjesbrood, schoongemaakt, in stukken
nebo 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperst - 30 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)
- 60 g droge witte wijn
- 800 g water
-
1
tl zout
nebo 1 volle tl vleesbouillonpasta - 30 g boter, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Suikervrij bananenbrood
1 godz. 15 min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Tiramisu met chocolade en chili
Brak ocen
Spaanse risotto
40min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Bananenbrood
Brak ocen
Koken van gierst
Brak ocen
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 godz. 35 min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Pastasalade met groenten
1h