Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 1 takje verse tijm
- 2 verse laurierbladeren
- 1 selderstengel, in stukken
- 1 bos verse bladpeterselie
- 100 g prei, in plakjes (1,5 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1,5 cm)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen witte peper, naar eigen smaak
- 900 g water
- 1000 g kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)
- 500 g verse champignons, in vieren of zessen gesneden
- 50 g boter
- 50 g bloem
- 100 g room, 35% vet
- 2 eierdooiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1892 kJ / 454 kcal
- Protein
- 34.8 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 30.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Žádné hodnocení
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Koninginnenhapje
55 min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Gekruide lamstaart
40min
Gazpacho met kers en munt
Žádné hodnocení
Koolstoofpot met kalkoen
Žádné hodnocení
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Portugees crème brûlée
25 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min