
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 1 takje verse tijm
- 2 verse laurierbladeren
- 1 selderstengel in stukken
- 1 bos verse bladpeterselie
- 100 g prei in plakjes (1,5 cm)
- 150 g wortelen in plakjes (1,5 cm)
- 1 tl zout naar eigen smaak
- 1 tl gemalen witte peper naar eigen smaak
- 900 g water
- 1000 g kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)
- 500 g verse champignons in vieren of zessen gesneden
- 50 g boter
- 50 g bloem
- 100 g room, 35% vet
- 2 eierdooiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 454 kcal / 1892 kJ
- Protein
- 34.8 g
- Tuk
- 30.7 g
- Sacharidy
- 9.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Waterzooi van kip
1h
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13h
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Gegratineerde coquilles
25min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Pas d’évaluation
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Pas d’évaluation
Kruiden- en citroenzout
1h
Tagliatelle met broccoli
15min
XXL kip pastei
1h 55min