Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 1 takje verse tijm
- 2 verse laurierbladeren
- 1 selderstengel, in stukken
- 1 bos verse bladpeterselie
- 100 g prei, in plakjes (1,5 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1,5 cm)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen witte peper, naar eigen smaak
- 900 g water
- 1000 g kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)
- 500 g verse champignons, in vieren of zessen gesneden
- 50 g boter
- 50 g bloem
- 100 g room, 35% vet
- 2 eierdooiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1892 kJ / 454 kcal
- Protein
- 34.8 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 30.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Groentensaus voor pasta
40min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Žádné hodnocení
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Žádné hodnocení
Cheesecake
1h 30min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Karamel varkensvlees
45min