Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 1 takje verse tijm
- 2 verse laurierbladeren
- 1 selderstengel, in stukken
- 1 bos verse bladpeterselie
- 100 g prei, in plakjes (1,5 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1,5 cm)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen witte peper, naar eigen smaak
- 900 g water
- 1000 g kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)
- 500 g verse champignons, in vieren of zessen gesneden
- 50 g boter
- 50 g bloem
- 100 g room, 35% vet
- 2 eierdooiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1892 kJ / 454 kcal
- Protein
- 34.8 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 30.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Koninginnenhapje
55 min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 godz. 15 min
Gierst met kip en curry
35 min
Zoet ontbijtbrood
1 godz. 30 min
Kleverige sesamkip
40 min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
Bloemkool met kaas
55 min