Kalfszwezerik met lente-uien

Kalfszwezerik met lente-uien

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
6 porties

Suroviny

  • kalfszwezerik
    1000 g
  • witte azijn
    250 g
  • koud water
    750 g
  • water
    600 g
  • ijskoud water
  • ijsblokjes
  • lente-uien in stukken
    300 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olijfolie
    30 g
  • zout naar eigen smaak
    1 - 2 snuifjes
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    1 - 2 snuifjes
  • witte wijn
    100 g
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    100 g
  • zout naar eigen smaak

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 25 g
Kalorie 2280 kJ / 545 kcal
Tuk 45 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...