Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g pompoenpitten
- 60 g pinda's, geroosterd, ongezouten
- 80 g ijsbergsla, in stukken
- 100 - 150 g verse bladspinazie, grof gehakt
- 1 lente-ui, enkel het groene deel
- 1 takje verse koriander, enkel de bladeren
- 1 takje verse peterselie, enkel de bladeren
-
1
serrano chilipeper
nebo 1 verse jalapeñopeper - 1 snuifje gemalen komijn
- 2 el zout, naar eigen smaak
-
400
g groene tomatillo, gehalveerd
nebo 400 g groene tomaten, in blokjes - 2 teentjes knoflook
- 20 g olie met neutrale smaak
- 100 g uien
- 280 - 400 g water (zie tip)
- 8 kippenboutjes, met vel (zie tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1130 kJ / 269 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hollandaisesaus
15 Min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Žádné hodnocení
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Žádné hodnocení
Kreplach
55min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Žádné hodnocení
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Vanillesuiker
72 Std.
Lemon curd
20 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Žádné hodnocení
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min