Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g pompoenpitten
- 60 g pinda's, geroosterd, ongezouten
- 80 g ijsbergsla, in stukken
- 100 - 150 g verse bladspinazie, grof gehakt
- 1 lente-ui, enkel het groene deel
- 1 takje verse koriander, enkel de bladeren
- 1 takje verse peterselie, enkel de bladeren
-
1
serrano chilipeper
nebo 1 verse jalapeñopeper - 1 snuifje gemalen komijn
- 2 el zout, naar eigen smaak
-
400
g groene tomatillo, gehalveerd
nebo 400 g groene tomaten, in blokjes - 2 teentjes knoflook
- 20 g olie met neutrale smaak
- 100 g uien
- 280 - 400 g water (zie tip)
- 8 kippenboutjes, met vel (zie tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1130 kJ / 269 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Appelpunch
30min
Shakshuka
50min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Žádné hodnocení
Cashew schenkroom
Žádné hodnocení
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Žádné hodnocení
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Žádné hodnocení
Scandinavische brunch
Žádné hodnocení
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Žádné hodnocení
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
Pierogi met vlees
1hod.
Kalkoenburgers
1hod. 25min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min