Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bladerdeeg
- 200 g boter, in stukken (1-2 cm), bevroren
- 200 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 90 g koud water
- ½ tl zout
Gekarameliseerde uien
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 110 g spekblokjes
- 250 g uien, in acht gesneden, lagen gescheiden
- 20 g donkerbruine suiker
- 20 g balsamicoazijn
- ½ tl zout
Kipvulling
- 600 g water
- 500 g kiphaasjes
- 220 g zoete aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 3 takjes verse tijm, en iets meer als afwerking
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 150 g verse champignons, in vieren gesneden
- 40 g boter
- 30 g bloem
- 1 tl kippenbouillonpasta
- 50 g room, 35% vet
- melk, om te kleuren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3442.3 kJ / 819.5 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 57.4 g
- Tuk
- 51.3 g
- Nasycený tuk
- 28.3 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1275.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Žádné hodnocení
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Žádné hodnocení
Champagne en pompelmoes sorbet
Žádné hodnocení
Speculoos druiven tiramisu
1 godz.
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Gevulde kroketten
Žádné hodnocení
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Žádné hodnocení
Cheesecake
1 godz. 30 min
Zoet ontbijtbrood
1 godz. 30 min
Fideuá van groenten
40min