Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bladerdeeg
- 200 g boter, in stukken (1-2 cm), bevroren
- 200 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 90 g koud water
- ½ tl zout
Gekarameliseerde uien
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 110 g spekblokjes
- 250 g uien, in acht gesneden, lagen gescheiden
- 20 g donkerbruine suiker
- 20 g balsamicoazijn
- ½ tl zout
Kipvulling
- 600 g water
- 500 g kiphaasjes
- 220 g zoete aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 3 takjes verse tijm, en iets meer als afwerking
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 150 g verse champignons, in vieren gesneden
- 40 g boter
- 30 g bloem
- 1 tl kippenbouillonpasta
- 50 g room, 35% vet
- melk, om te kleuren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3442.3 kJ / 819.5 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 57.4 g
- Tuk
- 51.3 g
- Nasycený tuk
- 28.3 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1275.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Vegetarische pizza
Žádné hodnocení
Mochi's met sesamvulling
50min
Sushi tacos
1h
Oriëntaalse brunch
Žádné hodnocení
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Žádné hodnocení
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Žádné hodnocení
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Žádné hodnocení
Sojamelk en gestoomde broodjes
Žádné hodnocení
Amandelverslaving
1h
Tomatenmannetjes
Žádné hodnocení