
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vulling
- 100 g uien in vier gesneden
- 20 g koolzaadolie
- 320 - 350 g rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)
- 40 - 50 g wortelen gekookt, in stukken (zie tip)
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- ¼ - ½ tl gedroogde marjolein
Pierogi
- 250 g water en iets meer om de pierogi te koken
- 1 ei
- 20 g koolzaadolie
- 560 g bloem en iets meer om te bestuiven
- 1 snuifje zout en iets meer om de pierogi te koken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 479 kcal / 2006 kJ
- Protein
- 20.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Sacharidy
- 74.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veelzijdige gladde soep
Žádné hodnocení
Hummus
5min
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Žádné hodnocení
Vegan pudding
15min
Vegetarische hamburger
45min
Batbout met kaas
30min
Vegan baklava
Žádné hodnocení
Simit - Turkse sesam bagel
2hod. 10min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Žádné hodnocení
Pizza Margherita
2hod. 10min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Žádné hodnocení