Zařízení & příslušenství
Pierogi met vlees
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
6 porties
Suroviny
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
20.3 g
Kalorie
2006 kJ /
479 kcal
Tuk
12.1 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
74.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Traditionele recepten
47 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Žádné hodnocení
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Žádné hodnocení
Kimchi kaasdip
Žádné hodnocení
Hartige cashew roomkaas
Žádné hodnocení
Mochi's met sesamvulling
50min.
Pizza lahmacun a la Turk
1hod.
Kreplach
55min.
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Žádné hodnocení
Tarte Tatin
2hod.
Gebakken buns
Žádné hodnocení
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Žádné hodnocení
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min.