Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentjes knoflook
- 800 g varkensschouderlap, ontbeend (5-6 grote stukken), bijgesneden
- 110 g uien, gehalveerd en dan in plakjes gesneden
- 1 takje verse rozemarijn
- 225 g water
- 170 g appelazijn
- 1 tl groentebouillonpasta
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 510 g barbecuesaus, en iets meer om op te dienen
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- groene slabladeren, om op te dienen
- 6 hamburger broodjes
- rode ui, gehalveerd en dan in plakjes gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 847 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Žádné hodnocení
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Žádné hodnocení
Druiven en cava trifle
Žádné hodnocení
Boeddha bowl met kip
1 godz.
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Žádné hodnocení
Vleesbouillonpasta
45 min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 min
Lamsspiesjes
Žádné hodnocení
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35 min
Kalkoenburgers
1h 25min
Eendenlever
33h