Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g teentjes knoflook, naar eigen smaak
- 700 g aardappelen, in stukken
- 1 ei
- 60 g bloem
- 2 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 el gedroogde marjolein
- 120 g bakolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2017 kJ / 482 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 31.4 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Matzeballen
Pas d’évaluation
Rode kool cups met kip
25 min
Hartige taart met savooiekool
1h 30 min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30 min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation