Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinazieknoedels
- 200 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid, in stukken (2 cm)
- 70 g uien, gehalveerd
- 5 stengels verse peterselie, enkel de bladeren
- 60 g boter
- 130 g melk
- 250 g oudbakken witbrood, in blokjes
- 150 g mozzarella, in blokjes (1 cm)
- 40 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Tomatenragout
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 20 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 10 g tomatenpuree
- 1 tl suiker
- ½ tl gedroogde tijm
- ½ tl zout, en iets meer om af te kruiden
- 100 g water
- 250 g kerstomaten
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl verse basilicum, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2760 kJ / 656 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Vegan moussaka
1h 50min
Cholent
Keine Bewertungen
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Linzenbrood
1h 55 min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Noten bolognese
35 Min