Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinazieknoedels
- 200 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid, in stukken (2 cm)
- 70 g uien, gehalveerd
- 5 stengels verse peterselie, enkel de bladeren
- 60 g boter
- 130 g melk
- 250 g oudbakken witbrood, in blokjes
- 150 g mozzarella, in blokjes (1 cm)
- 40 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Tomatenragout
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 20 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 10 g tomatenpuree
- 1 tl suiker
- ½ tl gedroogde tijm
- ½ tl zout, en iets meer om af te kruiden
- 100 g water
- 250 g kerstomaten
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl verse basilicum, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2760 kJ / 656 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
1h 15min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Stevige linzenchili
50min
Zuivelvrije tzatziki
Žádné hodnocení
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Žádné hodnocení
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Veenbes & rode biet koekjes
Žádné hodnocení
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min