
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinazieknoedels
- 200 g diepgevroren bladspinazie ontdooid, in stukken (2 cm)
- 70 g uien gehalveerd
- 5 stengels verse peterselie enkel de bladeren
- 60 g boter
- 130 g melk
- 250 g oudbakken witbrood in blokjes
- 150 g mozzarella in blokjes (1 cm)
- 40 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Tomatenragout
- 100 g uien gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 20 g olijfolie en iets meer om in te vetten
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 10 g tomatenpuree
- 1 tl suiker
- ½ tl gedroogde tijm
- ½ tl zout en iets meer om af te kruiden
- 100 g water
- 250 g kerstomaten
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl verse basilicum fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 656 kcal / 2760 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 58 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus
5min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2hod. 30min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25min
Champignon en spinazie lasagne
Žádné hodnocení
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Žádné hodnocení
Noedelsoep
35min
Yoghurtdressing
5min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45min
Piadina uit Emilia Romagna
15min