Spezzatino alla zurighese

Spezzatino alla zurighese

4.6 37 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g di cipolle halbiert
  • 20 g di burro chiarificato
  • 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
  • ½ cucchiaino di sale nach Geschmack
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 15 g di farina
  • 120 g di acqua
  • 250 g di funghi champignon, freschi, a fette
  • 1 dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
  • 50 g di vino bianco, secco
  • 1 ½ cucchiaio di amido di mais (maizena)
  • 100 g di panna intera, fredda
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato nach Belieben
  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco Blätter abgezupft

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 35 g
Kalorie 1411 kJ / 338 kcal
Tuk 17 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...