
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle halbiert
- 20 g di burro chiarificato
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- ½ cucchiaino di sale nach Geschmack
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 15 g di farina
- 120 g di acqua
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 1 dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 50 g di vino bianco, secco
- 1 ½ cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato nach Belieben
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco Blätter abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 338 kcal / 1411 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 9 g
Alternativní recepty
Manzo alla Stroganoff
45min
Corona dei Re Magi
2hod. 15min
Insalata di salsiccia e formaggio
10min
Gulasch di vitello con funghi porcini
1hod. 30min
Manzo alla Stroganoff
45min
Riso casimiro
45min
Insalata di patate
1hod. 5min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Stufato di pollo alla senape
40min
Filetto di maiale in salsa di senape
30min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45min