Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle, halbiert
- 20 g di burro chiarificato
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- ½ cucchiaino di sale, nach Geschmack
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 15 g di farina
- 120 g di acqua
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 1 dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 50 g di vino bianco, secco
- 1 ½ cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, Blätter abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1411 kJ / 338 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Torta di carote argoviese
2h
Rösti alla bernese
40min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Filetto di maiale in salsa di senape
30min
Polenta ticinese
45min
Insalata di patate
8h 45min
Crema Thermomix®
45min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Insalata di pasta
35 Min
Stufato di maiale alla greca
Žádné hodnocení
Manzo alla Stroganoff
45min