Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la poêle
- 80 g d'épinards frais
- ½ c. à café de sel, et 3 pincées
- 4 œufs
- 30 g de lait
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 30 g d'emmental, coupé en tranches (2 mm)
- 30 g de jambon de Parme, coupé en fines tranches
- salade verte, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1449.5 kJ / 346.5 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 0.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pâtes au chèvre
40min
Omelette à la grecque
35min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1h 30min
Poivron farci à la viande, coulis de tomates
1h 30min
Salade de pâtes, concombre et thon
30 Min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30 Min
Omelette aux champignons et aux herbes
30 Min
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
35min
Riz frit aux légumes, omelette et crevettes
50 min
Flammekueche aux lardons et champignons
30 Min
Salade de courgette, riz et thon
25min
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1 Std. 10 Min