Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 3 poivrons, en demi-lanières
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de pulpe de tomate, avec le jus
- 3 c. à café d'épices (piment d’Espelette, cumin, paprika)
- 4 - 6 œufs
- 20 g de beurre, pour la poêle
- du sel
- du poivre moulu
- brins de thym frais, pour la finition
- paprika, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Légumes aux haricots verts
30 min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 min
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1 godz. 10 min
Chakchouka au four
1 godz. 10 min
Brandade de merlan à la moutarde
1 godz. 15 min
Chakchouka à l'avocat
25 Min
Tortilla aux pommes de terre, oignons, chorizo et fromage
35min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45 min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min
Colombo de légumes
1hod. 5min
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Chakchouka à la feta
1 godz.