Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Krydderblanding
- 1 ss paprikakrydder, røkt, malt
- 1 ss salvieblader, tørkede
- 1 ss timian, tørket
- 2 ss løkflak, tørkede
- 1 ts svarte pepperkorn
- 1 ss fennikelfrø, tørkede
- 1 ts hvitløkspulver
- 1 ts havsalt
Laks og salsa
- 4 laksefileter, med eller uten skinn, med skinn (ca. 135 g hver)
- olivenolje, til steking
- ½ - 1 rød chili, fersk, uten frø hvis ønskelig, etter smak
- 5 vårløk, delt i biter (2 cm)
- 15 g korianderblader, ferske
- 480 g tomater, modne, delt i fire
- ½ ts havsalt
- 260 g mais, på boks, drenert
- 240 g kidney bønner, på boks, skylte, drenerte (1 x 400 g boks)
-
1
avokado, stor, i skiver
nebo 2 avokadoer, store, i skiver - 2 lime, delt i båter
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsjon
- Kalorie
- 2495 kJ / 599 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 550 mg