Zařízení & příslušenství
Terte med bacon, purre og emmentaler
Příprava 15min.
Celkový 25min.
6 porsjoner
Suroviny
-
butterdeig (ca. 320 g, se tips)1 ark
-
egg, medium pisket1
-
emmentaler ost delt i biter (2 cm)150 g
-
hvitløksfedd2
-
purreløk delt i biter (3 cm)300 g
-
"extra virgin" olivenolje pluss ekstra til drypping35 g
-
baconterninger200 g
-
crème fraîche, min 30% fett200 g
-
havsalt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
salatblader, blandede100 g
-
balsamico til drypping
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
713 mg
Protein
18 g
Kalorie
2537 kJ /
612 kcal
Tuk
51 g
Nasycený tuk
25 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Måltider på minutter
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Ciabattine
Žádné hodnocení
Vegetariske pølseruller
Žádné hodnocení
Australske Kjøttpaier
Žádné hodnocení
Havrekjeks
Žádné hodnocení
Kjøttpaier med rosmarin
Žádné hodnocení
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1hod. 35min.
Quinoamuffins med skinke og ost
1hod. 30min.
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Žádné hodnocení
Speltpizza med sikori og taleggio
Žádné hodnocení
Vannkringle
1hod.
Potetlefse
1hod.
Terte med purre og skinke
1hod. 55min.