Terte med bacon, purre og emmentaler
TM5 TM6

Terte med bacon, purre og emmentaler

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 1 ark butterdeig (ca. 320 g, se tips)
  • 1 egg, medium, pisket
  • 150 g emmentaler ost, delt i biter (2 cm)
  • 2 hvitløksfedd
  • 300 g purreløk, delt i biter (3 cm)
  • 35 g "extra virgin" olivenolje, pluss ekstra til drypping
  • 200 g baconterninger
  • 200 g crème fraîche, min 30% fett
  • havsalt, etter smak
  • malt svart pepper, etter smak
  • 100 g salatblader, blandede
  • balsamico, til drypping

Nutriční hodnoty
na 1 porsjon
Kalorie
2537 kJ / 612 kcal
Protein
18 g
Sacharidy
20 g
Tuk
51 g
Nasycený tuk
25 g
Sodík
713 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty