Terte med bacon, purre og emmentaler

Terte med bacon, purre og emmentaler

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
6 porsjoner

Suroviny

  • butterdeig (ca. 320 g, se tips)
    1 ark
  • egg, medium pisket
    1
  • emmentaler ost delt i biter (2 cm)
    150 g
  • hvitløksfedd
    2
  • purreløk delt i biter (3 cm)
    300 g
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra til drypping
    35 g
  • baconterninger
    200 g
  • crème fraîche, min 30% fett
    200 g
  • havsalt etter smak
  • malt svart pepper etter smak
  • salatblader, blandede
    100 g
  • balsamico til drypping

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 713 mg
Protein 18 g
Kalorie 2537 kJ / 612 kcal
Tuk 51 g
Nasycený tuk 25 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše