Gnocchi Carbonara med erter
TM5 TM6

Gnocchi Carbonara med erter

4.3 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g parmesanost, delt i biter (2 cm)
  • 120 g baconterninger
  • 10 g olivenolje
  • 150 g grønne erter, frosne, tint
  • 500 g fersk gnocchi (se tips)
  • 250 g vann, kokende
  • 100 g kremfløte
  • ¼ ts havsalt
  • 2 klyper malt svart pepper

Nutriční hodnoty
na 1 porsjon
Kalorie
1947 kJ / 466 kcal
Protein
18 g
Sacharidy
39 g
Tuk
26 g
Nasycený tuk
14 g
Sodík
610 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty