Gnocchi Carbonara med erter

Gnocchi Carbonara med erter

4.2 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porsjoner

Suroviny

  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    50 g
  • baconterninger
    120 g
  • olivenolje
    10 g
  • grønne erter, frosne tint
    150 g
  • fersk gnocchi (se tips)
    500 g
  • vann, kokende
    250 g
  • kremfløte
    100 g
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    2 klyper

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 610 mg
Protein 18 g
Kalorie 1947 kJ / 466 kcal
Tuk 26 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše