Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g parmesanost, delt i biter (2 cm)
- 120 g baconterninger
- 10 g olivenolje
- 150 g grønne erter, frosne, tint
- 500 g fersk gnocchi (se tips)
- 250 g vann, kokende
- 100 g kremfløte
- ¼ ts havsalt
- 2 klyper malt svart pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsjon
- Kalorie
- 1947 kJ / 466 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Sodík
- 610 mg