Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 hvitløksfedd
- 60 g misopasta (se tips)
- 30 g honning
- 40 g mirin (se tips)
- 40 g soyasaus, lett
- 600 g torskefilet, uten skinn (tykk)
- 400 g brokkoli delt i buketter
- 5 kvister koriander, fersk, kun blader
- 400 g vann
- havsalt, etter smak
- malt svart pepper, etter smak
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsjon
- Kalorie
- 991 kJ / 235 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Sodík
- 1600 mg