Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de granos de espelta
- 250 g de leche
- 20 g de levadura fresca, desmenuzada
- 50 g mantequilla, con o sin sal (de leche de vaca)
- 30 g de azúcar
- 250 g de harina de trigo
- ½ cdita de sal fina
Relleno de semillas de amapola
- 50 g de mantequilla, en trozos, suave
- 100 g de semillas de amapola
- 50 g de azúcar
- 1 huevo
Montaje
- harina de trigo, para enharinar
Coberturas de colores
- 200 g de azúcar
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido o jugo de limón verde
- colorante vegetal (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 456.7 kJ / 109.2 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bollitos para la cena
1h 40min
Brioche de calabaza
1h 40min
Pan de centeno con masa madre
2hod. 50min
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4 Std. 20 Min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Hogaza rústica
24h
Pay de aprovechamiento navideño
1h 40min
Paletas heladas de fresa
6h
Ensalada Waldorf sobre hojas de endivias
30 min
Hogaza de centeno
16h 50min
Tartalaza
1h 30min
Bolillos caseros
1h 40min