Zařízení & příslušenství
Flammkuchen with dates and bacon
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
buttermilk150 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
pitted dates100 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
honey20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
bacon cut into 1 cm pieces100 g
-
rocket to garnish50 g
-
balsamic vinegar to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
971.6 mg
Protein
14.2 g
Kalorie
2417.6 kJ /
577.8 kcal
Tuk
26.4 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
10.2 g
Sacharidy
73 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pizza Oven
20 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3hod. 35min.
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min.
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min.
Soba Noodle and Salmon Bowl
30min.
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min.
Apple cider dressing
5min.
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1hod. 30min.
Spaghetti Muffins
55min.
Sweet potato pikelets
45min.
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min.