Flammkuchen with dates and bacon

Flammkuchen with dates and bacon

4.8 13 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • baker's flour plus extra to dust
    250 g
  • buttermilk
    150 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • pitted dates
    100 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • crème fraîche
    200 g
  • honey
    20 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • bacon cut into 1 cm pieces
    100 g
  • rocket to garnish
    50 g
  • balsamic vinegar to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 971.6 mg
Protein 14.2 g
Kalorie 2417.6 kJ / 577.8 kcal
Tuk 26.4 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 10.2 g
Sacharidy 73 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...