Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Protein
- 80.6 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 46.5 g
- Nasycený tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 15.3 g
- Sodík
- 508.2 mg
Alternativní recepty
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Jambalaya
35 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Spiced cauliflower pilau
20min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Veal pizzaiola
40 λεπτ.
Koththu roti
1h 5min
Eggplant rotolo
1h 40min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Thai red pork curry
35 Min