Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Protein
- 80.6 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 46.5 g
- Nasycený tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 15.3 g
- Sodík
- 508.2 mg
Alternativní recepty
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Chicken Provencale
1h
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Seafood panzanella
1h
Provençal tart
1h 15 min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Almond thins
25 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Curry lamb cutlets
1h
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h