Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 50.9 g
- Nasycený tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 2348.6 mg
Alternativní recepty
Seared steak and rocket salad
20min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Bourbon pork ribs
5h 50min