Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 50.9 g
- Nasycený tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 2348.6 mg
Alternativní recepty
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min