
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt to season
- 1 pinch ground black pepper to season
- 50 g unsalted butter softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt to season
- ground black pepper to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 705.4 kcal / 2962.6 kJ
- Protein
- 54.5 g
- Tuk
- 50.9 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 20.5 g
- Sodík
- 2348.6 mg
Alternativní recepty
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3hod. 15min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2hod. 20min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2hod. 5min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2hod. 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min
Scallops with pea purée
25min