Zařízení & příslušenství
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
2 portions
Suroviny
Barbecue butter
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves½ tsp
-
eschalot20 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained20 g
-
salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
unsalted butter softened and cut into pieces50 g
-
liquid smoke seasoning (see Tips)½ tsp
Pork fillet wrapped in prosciutto
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
prosciutto100 g
-
pork fillet250 - 300 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
basil pesto (see Tips)70 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2348.6 mg
Protein
54.5 g
Kalorie
2962.6 kJ /
705.4 kcal
Tuk
50.9 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
20.5 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide for Two
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min.
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min.
Pulled Pork Burgers
4hod. 50min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min.
Pork and chicken terrine
3hod. 20min.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1hod. 15min.
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1hod. 35min.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min.