Zařízení & příslušenství
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
2 portions
Suroviny
Barbecue butter
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves½ tsp
-
eschalot20 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained20 g
-
salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
unsalted butter softened and cut into pieces50 g
-
liquid smoke seasoning (see Tips)½ tsp
Pork fillet wrapped in prosciutto
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
prosciutto100 g
-
pork fillet250 - 300 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
basil pesto (see Tips)70 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2348.6 mg
Protein
54.5 g
Kalorie
2962.6 kJ /
705.4 kcal
Tuk
50.9 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
20.5 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide for Two
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Bourbon pork ribs
5hod. 50min.
Scallops with pea purée
25min.
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1hod. 15min.
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3hod.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3hod. 15min.
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1hod. 5min.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Sous-vide asparagus with poached eggs
1hod. 5min.
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2hod. 30min.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25hod. 20min.