Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 1917.8 mg
Alternativní recepty
Salmon niçoise salad
35 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
Mango salmon bowl
40 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min