Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 1917.8 mg
Alternativní recepty
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Tuna avocado bowl
45min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Superfood salmon salad
1h 5min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4sa 35 dk
Salmon niçoise salad
35min