Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 1917.8 mg
Alternativní recepty
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 Min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Tuna poke bowl
1 godz.
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Grilled seafood charcuterie board
1 Std. 20 Min
One whole cauliflower
45min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Mango salmon bowl
40 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.