Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 枝 蔥 ,洗淨
- 800 克 水 ,川燙用
- 1 把 蔥 ,打結,去腥用
- 10 克 薑 ,切片,去腥用
- 600 克 豬腳 ,洗淨
- 15 克 薑 ,切片
- 5 顆 蒜頭
- 20 克 油
- 20 克 冰糖
- 40 克 醬油
- 250 克 可樂
- 500 克 水
- 1 大匙 米酒
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 1 包 滷包
- 1 根 新鮮紅辣椒 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2073.4 kJ / 496 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 137.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 642.7 mg