Zařízení & příslušenství
慢燉可樂豬腳
Příprava 10min.
Celkový 7hod.
4 人份
Suroviny
-
蔥 洗淨3 - 4 枝
-
水 川燙用800 克
-
蔥 打結,去腥用1 把
-
薑 切片,去腥用10 克
-
豬腳 洗淨600 克
-
薑 切片15 克
-
蒜頭5 顆
-
油20 克
-
冰糖20 克
-
醬油40 克
-
可樂250 克
-
水500 克
-
米酒1 大匙
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
滷包1 包
-
新鮮紅辣椒 (volitelně)1 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
642.7 mg
Protein
32.3 g
Kalorie
2073.4 kJ /
496 kcal
Tuk
32.3 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
137.6 g
Sacharidy
16.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
媽媽來點菜
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan