Zařízení & příslušenství
海帶芽玉米筍豬肉水餃
Příprava 15min.
Celkový 50min.
30 個
Suroviny
-
玉米筍 切塊(約2公分)120 克
-
薑 切塊(約2公分)20 克
-
米酒1 大匙
-
水4 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
豬絞肉350 克
-
香油20 克
-
海帶芽 加水泡發後擠乾,切丁(約1公分)2 大匙
-
蔥 切蔥花30 克
-
水餃皮30 張
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
2.9 g
Kalorie
241.7 kJ /
57.8 kcal
Tuk
2.5 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
5.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
餃子館在我家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan