Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 克 玉米筍 ,切塊(約2公分)
- 20 克 薑 ,切塊(約2公分)
- 1 大匙 米酒
- 4 大匙 水
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 醬油
- 350 克 豬絞肉
- 20 克 香油
- 2 大匙 海帶芽 ,加水泡發後擠乾,切丁(約1公分)
- 30 克 蔥 ,切蔥花
- 30 張 水餃皮
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 241.7 kJ / 57.8 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.4 g