Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 豬粗絞肉
- 15 克 乾香菇 (約6-8朵),泡軟瀝乾,去梗
- 1 ½ 茶匙 糖
- 1 茶匙 鹽
- 10 克 米酒
- 10 克 香油
- 50 克 地瓜粉
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 顆 蛋白
- 1700 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 25 顆
- Kalorie
- 6140.6 kJ / 1469 kcal
- Protein
- 103 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 83.4 g
- Nasycený tuk
- 310.1 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 1291.2 mg