香菇貢丸

香菇貢丸

3.4 20 rating
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
25 顆

Suroviny

  • 豬粗絞肉
    500 克
  • 乾香菇 (約6-8朵),泡軟瀝乾,去梗
    15 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 香油
    10 克
  • 地瓜粉
    50 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 蛋白
    1 顆
  • 1700 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 25 顆

Sodík 1291.2 mg
Protein 103 g
Kalorie 6140.6 kJ / 1469 kcal
Tuk 83.4 g
Vláknina 8.6 g
Nasycený tuk 310.1 g
Sacharidy 68.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...