Zařízení & příslušenství
香菇貢丸
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
25 顆
Suroviny
-
豬粗絞肉500 克
-
乾香菇 (約6-8朵),泡軟瀝乾,去梗15 克
-
糖1 ½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
米酒10 克
-
香油10 克
-
地瓜粉50 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蛋白1 顆
-
水1700 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 25 顆
Sodík
1291.2 mg
Protein
103 g
Kalorie
6140.6 kJ /
1469 kcal
Tuk
83.4 g
Vláknina
8.6 g
Nasycený tuk
310.1 g
Sacharidy
68.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火鍋TIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
超市系列-豬肉
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan