Zařízení & příslušenství
蝦滑
Příprava 10min.
Celkový 40min.
8 人份
Suroviny
-
蝦仁 清除腸泥,詳見要訣400 克
-
米酒1 大匙
-
蛋白1 顆
-
太白粉1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
油1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
580 mg
Protein
7.3 g
Kalorie
201.3 kJ /
48.1 kcal
Tuk
1.1 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
1.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火鍋TIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan