低脂京葱鸡肉年糕

低脂京葱鸡肉年糕

3.4 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 京葱 切段
    150 克
  • 切片
    5 克
  • 杏鲍菇 切4-5厘米条状
    200 克
  • 年糕 切片,再切2×2厘米块
    150 克
  • 葵花籽油
    15 克
  • 生抽 选薄盐生抽
    15 克
  • 辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱
    5 克
  • 鸡胸肉 切1.5×1.5厘米丁
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 415 mg
Protein 30.3 g
Kalorie 1674.7 kJ / 400 kcal
Tuk 10.2 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 47.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...