Zařízení & příslušenství
菜汤年糕
Příprava 20min.
Celkový 35min.
3 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
料酒½ 茶匙
-
油10 克
-
胡萝卜 切丝30 克
-
300 克 青菜, 切小段鸡毛菜 小型,整棵洗净300 克
-
干香菇 泡发后切丝5 朵
-
水600 克
-
年糕 切片,热水浸泡后沥干300 克
-
盐1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tuk
6.4 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
41.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína