Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Perníčky
- 400 gramů lískových ořechů
- 200 gramů hořké čokolády, na kousky
- 5 vajec
- 160 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 200 gramů cukru
- 4 kapky přírodního mandlového extraktu
- 20 gramů vaječného likéru
- 20 gramů rumu
- 2 rovné čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 20 gramů hladké mouky
- 1 sáček perníkového koření
- 40 oplatek z jedlého papíru na pečení (Ø 7 cm)
Poleva
- 200 gramů čokoládové dortové polevy, na kousky
- 80 gramů smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 818 kJ / 195 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganské red velvet cupcaky
Değerlendirme yok
Kokosové makronky s kokosovou ganache
2 godz. 30 min
Kukuřičné vafle s avokádovou salsou
1 Std.
Bramborové knedlíky
50p
Tolary s lískovými oříšky
1 Std. 30 Min
Ruský bramborový salát
50p
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1h 5 min
Velikonoční uzené v chlebovém těstě s uzenou polévkou
2 Std. 45 Min
Slaný koláč s hovězím na pivu
1 godz. 40 min
Velikonoční hnízda z odpalovaného těsta
1 Std. 15 Min
Třešňový koláč s vanilkovým krémem
4h 45min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Değerlendirme yok