Gelados de tahini e amêndoa

Gelados de tahini e amêndoa

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 14hod.
16 doses

Suroviny

  • amêndoa s/ pele
    80 g
  • açúcar amarelo
    150 g
  • gemas de ovo
    6
  • pasta de sésamo (tahini)
    70 - 80 g
  • leite
    270 g
  • vagem de baunilha só as sementes
    1
  • natas, min. 30% de gordura
    550 g
  • chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
    200 g
  • óleo de coco
    40 g
  • mel
    20 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 126.7 mg
Protein 5 g
Kalorie 1420.8 kJ / 339.6 kcal
Tuk 27.6 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 14.5 g
Sacharidy 19.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...