Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa fresca
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ovos
- 60 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 300 g água, mais q.b. p/ cozer
- 500 g abóbora cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 30 g alho-francês cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 60 g azeite
- 2 - 3 pitadas de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 - 2 pitadas de noz-moscada
- 2 dentes de alho
- 200 g cogumelos Paris cortados em metades
- 1 pitada de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2028 kJ / 484.8 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 25.3 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 0.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto de espinafres e amêndoa
5min
Tosta de salada de beterraba com queijo halloumi
40min
Panquecas de grão
20 min
Pão libanês com especiarias
3 Std. 20 Min
Focaccia com cebola
2hod.
Shakshuka com pimento amarelo e abacate
25 phút
Panacota de matcha
2hod.
Gnocchi de sêmola com molho de cogumelos
45 min
Tikka masala de couve-flor
30min
Bruschetta de tahini e salsa com parmesão vegan
35min
Salmorejo
25 phút
Húmus de manjericão
20 min