Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1417 kJ / 339 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Sacharidy
- 80.1 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Piruletas de parmesano y jamón
1h
Mini gofres bravas
2h 30min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Faisán asado con hojaldre de arándanos y puré trufado de patata
1h 30min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 Std. 50 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45 min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 min
Emulsión de patata con pulpo
50min