Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1417 kJ / 339 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Sacharidy
- 80.1 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Steak tartare
30 Min
Langostinos al romesco
15min
Piruletas de parmesano y jamón
1h
Macarons de tomate con mantequilla de anchoas
4 Std. 20 Min
Boletus con foie en papillote
30 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min
Reducción de vino tinto
40 λεπτ.
Fondue de carne (borgoña)
1h
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min