
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 200 g
- Kalorie
- 765 kcal / 3203 kJ
- Protein
- 0.6 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 115.1 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 27.8 mg
Alternativní recepty
Salsa Chorón (Espesar)
20min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Terrinas de foie trufado
74hod.
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1hod. 40min
Tagliatelle de cacao con gorgonzola, pera y nueces
1hod. 30min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1hod. 10min
Boletus confitados
30min
Tostas de cebolla caramelizada con solomillo y camembert
50min
Fondue de carne (borgoña)
1hod.
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1hod. 50min
Salsa holandesa
15min