Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindsfleisch, ohne Knochen, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Rüebli, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
¼ - ½
TL Majoran, getrocknet, nach
Belieben
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz zum Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3 Std.
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1h 30min
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4h 50 min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55 min
Zitronen-Glace
12h 30min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min
Honig-Glace
17h 45min
Kartoffel-Focaccia
2u. 50min
Schoggi-Coulant mit Herz
1h 30min
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1h 10 min