
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindsfleisch, ohne Knochen gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Rüebli gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
¼ - ½
TL Majoran, getrocknet nach
Belieben
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz zum Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 479 kcal / 2006 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 74 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Advents-Guetzli
1hod. 50min
Kafi Guetzli
12hod.
Roter Lebkuchenmann Vanille
40min
Muffins mit Schoggi aus dem Eggpoacher
1hod.
Geschmortes Kalbsragout
2hod. 10min
Turrón
2hod. 30min
Chinesische Nudelsuppe
1hod. 35min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3hod.
Cannelloni
1hod. 20min
Matcha-Glace
10hod. 30min
Lammragout
1hod. 45min
Poulet aus dem Ofen mit Gemüse und Kartoffeln
1hod. 15min