Pierogi mit Rindfleisch-Füllung

Pierogi mit Rindfleisch-Füllung

4.7 3 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
6 Portionen

Suroviny

Rindfleischfüllung
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Öl
    20 g
  • Rindsfleisch, ohne Knochen gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
    320 - 350 g
  • Rüebli gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
    40 - 50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Majoran, getrocknet nach
    Belieben
    ¼ - ½ TL
Pierogi und Fertigstellung
  • Wasser und mehr zum Kochen
    250 g
  • Ei
    1
  • Öl
    20 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    560 g
  • Salz zum Kochen
    1 Prise

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 20 g
Kalorie 2006 kJ / 479 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 3.1 g
Sacharidy 74 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...