Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindsfleisch, ohne Knochen, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Rüebli, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
¼ - ½
TL Majoran, getrocknet, nach
Belieben
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz zum Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüsereis mit Fleisch
50 min
Poulet-Reis, Gemüsesuppe und gedämpftes Ei
1 Std. 25 Min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Guacamole
5min
Bolognese Sauce
3 godz. 15 min
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 Min
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3 Std.
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Trutenburger
1 Std. 25 Min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 Std. 30 Min
Japanisches Chicken-Curry
55 Min