Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindsfleisch, ohne Knochen, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Rüebli, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
¼ - ½
TL Majoran, getrocknet, nach
Belieben
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz zum Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbseneintopf mit Gemüse und Chorizo
45min
Pancakes, amerikanisch
40min
Bollywood Chicken Burger
4h
Mini-Donuts
2 godz. 45 min
Number Cake 50 Jahre Thermomix®
5h
Kartoffel-Pilz-Suppe
45min
Cannelloni
1h 20min
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1 Std. 10 Min
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
1 Std. 30 Min
Pita Brot
2 Std.
Pastateig
1j
Rinds-Burger mit Käsekern
40min