Kompatibilní verze
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbällchen
- 80 g Brot, frisch oder altbacken, in Stücken
-
160
g Milch
nebo 160 g Wasser - 12 Zweigchen Petersilie, flachblättrig, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen (volitelně)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 800 g Rindshackfleisch
- 4 Eier
- 4 EL Senf, mittelscharf
- 3 TL Salz
- 2 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
Tomatensauce
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g natives Olivenöl extra
- 1200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 2 EL Herbes de Provence, getrocknet
- 3 TL Salz
- 1 - 2 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
Kartoffelstock und dämpfen der Hackbällchen
- 1500 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Würfel (1-2 cm)
- 2 - 3 TL Salz, nach Belieben
- 500 g Milch
- pflanzliches Öl, zum Einfetten
- 50 g Butter
- 1 TL Muskatnuss, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2599 kJ / 620 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1828 mg
Alternativní recepty
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Bolognese Sauce
3h 15min
Klassische Lasagne
2h
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Hamburger mit Coleslaw
40 Min
Schweinefilet an Senfsauce
30 Min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Poulet-Stroganoff
50 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Rindsvoressen
1u. 50min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min