Kompatibilní verze
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbällchen
- 80 g Brot, frisch oder altbacken, in Stücken
-
160
g Milch
nebo 160 g Wasser - 12 Zweigchen Petersilie, flachblättrig, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen (volitelně)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 800 g Rindshackfleisch
- 4 Eier
- 4 EL Senf, mittelscharf
- 3 TL Salz
- 2 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
Tomatensauce
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g natives Olivenöl extra
- 1200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 2 EL Herbes de Provence, getrocknet
- 3 TL Salz
- 1 - 2 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
Kartoffelstock und dämpfen der Hackbällchen
- 1500 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Würfel (1-2 cm)
- 2 - 3 TL Salz, nach Belieben
- 500 g Milch
- pflanzliches Öl, zum Einfetten
- 50 g Butter
- 1 TL Muskatnuss, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2599 kJ / 620 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1828 mg
Alternativní recepty
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Riz Casimir
45 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Älpler Magronen
45 min
Bündner Gerstensuppe
1h 15min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Rindsvoressen
1h 50 min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Riz Casimir (8 Portionen)
1h
Kartoffelstock nature
55 min