Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 120 g Wasser
- 50 g Zucker
- 2 TL Trockenhefe
- 350 g Mehl
- 30 g Milchpulver
- 1 Ei
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
Curry-Hähnchen-Füllung
- 1200 g Pouletschenkel, mit Haut (ca. 3 Stück), in Stücken (3 cm)
- 150 g gelbe Currypaste
- 20 g Currypulver, Madras
- ½ TL Salz
- pflanzliches Öl zum Einfetten
- 200 g Kokosmilch
- 1 Ei, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 521 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1h 10 min.
Poulet-Stroganoff
50 dk
Pouletschenkel mit Mole verde
1h
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min.
Riz Casimir
45 dk
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min
Poulet-Reis, Gemüsesuppe und gedämpftes Ei
1 Std. 25 Min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Kartoffelstock nature
55 min
Poulet-Curry-Salat
30 min
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 dk