Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
Base biscotto
- 20 g di burro
- 40 g di biscotti secchi, al cacao
- 20 g di arachidi pelate al naturale
- 20 g di zucchero
Crema al formaggio
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 10 g di zucchero a velo
- 50 g di arachidi pelate al naturale
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 400 g di acqua
- arachidi pelate al naturale salate tostate, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2744.5 kJ / 656 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 55.9 g
- Tuk
- 42.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
New York cheesecake in vasetto (Bimby Friend)
2 godz. 40 min
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Falling Leaves (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
15 godz.
Liquore al caramello
72 Std.
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Trancetti al cioccolato bianco e caramello salato
1h 30 min
Tiramisù al caramello
4 Std. 50 Min
Cheesecake alla salsa mou
4 Std. 50 Min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2h 30 min
Caramello salato
1 Std.
Crema al caramello salato
1 godz. 10 min