Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
Base biscotto
- 20 g di burro
- 40 g di biscotti secchi, al cacao
- 20 g di arachidi pelate al naturale
- 20 g di zucchero
Crema al formaggio
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 10 g di zucchero a velo
- 50 g di arachidi pelate al naturale
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 400 g di acqua
- arachidi pelate al naturale salate tostate, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2744.5 kJ / 656 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 55.9 g
- Tuk
- 42.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burro di arachidi crunchy
20min
Dessert monoporzione al cioccolato bianco e frutti di bosco
1h 30min
Noodles con gamberi e verdure (TM6)
40min
Salsa al cioccolato
10min
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3 Std. 30 Min
Cocktail di fragole e Champagne con mini cheesecake
4 Std. 40 Min
Mix di spezie zucca
Pas d’évaluation
Crêpes proteiche con burro di arachidi
30 min
Cheesecake alla crema catalana
4 godz.
Tortino di cioccolato bianco con cuore morbido
2 godz.
Cheesecake alla salsa mou
4 Std. 50 Min
Caramello salato
1 godz.