Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0
- 8 g di sale
- farina di semola q.b.
- 200 g di pomodori pelati a pezzi
- 20 g di 'nduja
- 150 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di caciocavallo in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 5271.5 kJ / 1260 kcal
- Protein
- 56.7 g
- Sacharidy
- 141.9 g
- Tuk
- 55.9 g
- Nasycený tuk
- 19.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 2362.9 mg
Alternativní recepty
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3h 50min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15min
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24 Std.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pizza diavola
1h 45min
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza napoletana
9 godz.