Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di frutta secca mista (mandole, noci, nocciole)
- ½ limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di burro morbido
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 75 g di zucchero
-
125
g di mosto cotto (sapa)
nebo 125 g di miele - 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 752 kJ / 179.7 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 7.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeppole sarde
3h
Crostata torronata
20min
Tiliccas sarde
2h 20min
Panada sarda
2h 55min
Minestra saporita di lenticchie, finocchi al Parmigiano Reggiano e muffin di carote e mandorle
1h 30min
Minestra di fregola con le anguille
2 godz.
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Seadas
1h 5 min
Pardulas
8 godz. 40 min
Anguille in umido
40min
Soda Bread (pane irlandese)
45 min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 godz.