Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brodo di agnello
- 2 cipolle (circa 160 g), a metà
- ½ testa d'aglio a metà
- 5 - 6 rametti di timo fresco
-
500 - 600
g di spalla di agnello (con o senza osso)
nebo 500 - 600 g di carne di manzo per brodo (tipo biancostato) - 600 g zucca Butternut pulita, a pezzi
- 100 g di carota a pezzi (3 cm)
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di acqua
- 2 foglie di alloro secche
Ravioli zucca e timo
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di ricotta
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2014 kJ / 481 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 563 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortellini in brodo
1h 20min
Tortellini in brodo vegetariani
2h
Pane di patate e noci
21h
Tortellini ai grani antichi in brodo
1h 30min
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1h 15min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1h 5min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50min
Pasta fresca (vegan)
1h 10min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10min