
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brodo di agnello
- 2 cipolle (circa 160 g), a metà
- ½ testa d'aglio a metà
- 5 - 6 rametti di timo fresco
-
500 - 600
g di spalla di agnello (con o senza osso)
nebo 500 - 600 g di carne di manzo per brodo (tipo biancostato) - 600 g zucca Butternut pulita, a pezzi
- 100 g di carota a pezzi (3 cm)
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di acqua
- 2 foglie di alloro secche
Ravioli zucca e timo
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di ricotta
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 481 kcal / 2014 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 563 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto alla genovese (vegan)
10min
Pappardelle ripiene di piselli
2hod. 25min
Ravioli tricolore
1hod. 45min
Monte bianco
1hod. 5min
Lievito madre disidratato
24hod. 10min
Formaggio vegano tritato
10min
Formaggio vegano grattugiato
15min
Panini dolci alle noci
15hod. 30min
Bicchierini ai peperoni arrostiti
30min
Pasticcio di agnello e purea di patate
1hod. 40min
Crema pasticcera sottovuoto
1hod.
Purè di patate all'aglio
50min