Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 g queijo parmesão
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 2 c. sopa de folhas de tomilho-limão, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. sopa de Tabasco® vermelho
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 limões (raspa e sumo)
- 900 g peito de frango (4 unid. aprox.)
- 30 g cebola
- 40 g manteiga
- 700 g água
- 150 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 1 pitada de pimenta
- 300 g arroz p/ risoto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3472 kJ / 829.8 kcal
- Protein
- 64 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 1317.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1h 10min
Frango Tikka Masala com massa
45min
Caçarola de batata e salmão
45min
Bowl de salmão e arroz
30 Min
Salmão com brócolos e molho de mostarda e mel
40min
Ovos Benedict
20 Min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35 Min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50 Min
Cuscuz carilado de frango e maçã com molho de iogurte
40min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 Min
Risoto de cenoura e lombinhos com manteiga aromatizada
1h
Pato com ameixas e puré de couve-flor e batata
2h