Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Fenchel, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 2 Knoblauchzehen
- 3000 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Wermut, trocken, z. B. Noilly Prat
- 1 TL Salz
- Basilikum zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 484 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip
1h
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1 godz. 30 min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30min
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5 godz.
Spargel mit Parmesan-Reis, Zitronen-Hollandaise und Beerenschaum
1h
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 Std. 50 Min
Sauce Rouille
25min
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1 godz. 30 min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3 Std. 30 Min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50min
Hirschrücken unter der Macadamia-Honigkuchen-Kruste
1j 10 menit
Yorkshire Pudding
1h