Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Fenchel, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 2 Knoblauchzehen
- 3000 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Wermut, trocken, z. B. Noilly Prat
- 1 TL Salz
- Basilikum zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 484 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marokkanische Linsensuppe
35 min
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1u. 50min
Kerbel-Cappucchino
35 min
Zwiebel Bhaji
45 min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1h 30min
Orangen-Creme-Karamell
12h
Italienische Spargelsuppe
30 min
Zitronen-Frischkäse
12h
Maracuja-Crème-brûlée
4h
Rosmarin-Zitronen-Sauce
48u.
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1h 45 min
Roggenfladen mit pochiertem Ei
1h 30min