Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Walnusshälften, geröstet
- 40 g getrocknete Tomaten (luftgetrocknet)
- 25 g getrocknete Steinpilze
- 50 g Salz, grob
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 40 g Tomatenmark
- 1 geh. TL Kräuter der Provence
- 2 EL Hefeflocken
- 1 geh. TL Zwiebelpulver
- 50 g Reisessig
- 100 g Fischsauce
- 30 g Ketjap Manis
- neutrales Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1426 kJ / 341 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Red Onion Whisky Marmelade
50 Min
Ghee - geklärte Butter
50 Min
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10min
Senf, mittelscharf
25 Min
Weißwurst aus dem Glas
1 Std. 20 Min
Grober Senf
48 Std.
Pulled Beef Marmelade
1h 25min
Grüne Currypaste
25 Min
Gurken-Relish
1 Std. 30 Min
Panko - Japanisches Paniermehl
24ωρ.
Sweet Chilisauce
25 Min