Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kirsch-Walnuss-Slaw
- 400 g Rotkohl, in Stücken
- 80 g Kirschkonfitüre
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 40 g Apfelessig
- 20 g Balsamico, dunkel
- 40 g Öl
- 100 g Möhre, in Stücken
- 50 g Walnusshälften
Rehrücken und Fertigstellung
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rehrücken
- 5 Zweige Thymian
- Pfeffer zum Würzen
- Salz zum Würzen
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1882 kJ / 450 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammhüften mit Speckbohnen
1j 30 menit
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1j 30 menit
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1j 20 menit
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1j 20 menit
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1j 25 menit
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1j 30 menit
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1j 30 menit
Lammfilets mit Lavendel
13 godz.
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 godz. 20 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1j 30 menit
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1j 30 menit