Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kirsch-Walnuss-Slaw
- 400 g Rotkohl, in Stücken
- 80 g Kirschkonfitüre
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 40 g Apfelessig
- 20 g Balsamico, dunkel
- 40 g Öl
- 100 g Möhre, in Stücken
- 50 g Walnusshälften
Rehrücken und Fertigstellung
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rehrücken
- 5 Zweige Thymian
- Pfeffer zum Würzen
- Salz zum Würzen
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1882 kJ / 450 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2j
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Rehmedaillons mit Walnussrisotto
45min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50min
Sous-vide-Kabeljau mit Rote-Bete-Zitronengras-Risotto
2h 10min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min