Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Rotwein (trockener Rotwein, z.B. Beaujolais)
- 100 g Zucker
- 1 TL Honig
- 2 Zimtstangen (ca. 5 g)
- 3 Gewürznelken
- 800 g reife Birnen, geschält, geviertelt und entkernt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Mandelpudding mit Portweinzwetschken
2u. 20min
Matjesfilets in Rotweinsud
12h
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 Std. 30 Min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10 min
Geflügelleber Crème brûleé
13 Std.
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505 Std. 10 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Birnen im Weißweinsud
35 min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2u. 20min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 min