Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Rotwein (trockener Rotwein, z.B. Beaujolais)
- 100 g Zucker
- 1 TL Honig
- 2 Zimtstangen (ca. 5 g)
- 3 Gewürznelken
- 800 g reife Birnen, geschält, geviertelt und entkernt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Cassis-Rotwein-Birnen
24 Std.
Limoncello-Creme
5h
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24 Std.
Zabaglione mit Orangenlikör
15 min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 Std. 30 Min
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 Std. 50 Min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 godz. 20 min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Thunfischpâté
4h 20min
Panna Cotta al caffè
5h