Zařízení & příslušenství
涼拌洋蔥牛腱心
Příprava 15min.
Celkový 16hod.
4 人份
Suroviny
滷牛腱心
-
油1 大匙
-
蔥 切段(5公分)30 克
-
薑 切片20 克
-
蒜頭 切對半20 克
-
新鮮紅辣椒 (2克,約4公分)1 根
-
蘋果 (約3顆小蘋果),削皮去籽,切塊(約3公分)360 克
-
醬油145 克
-
冰糖45 克
-
牛腱心 切四塊,預先川燙去血水500 克
-
紹興酒45 - 60 克
-
水450 克
-
八角 (約2克)2 粒
-
鹽½ 茶匙
涼拌洋蔥牛腱心
-
洋蔥 切絲1 顆
-
冰塊 適量
-
冷開水 適量
-
新鮮紅辣椒 (約2根)15 克
-
蒜頭10 克
-
檸檬汁5 大匙
-
魚露4 大匙
-
糖2 大匙
-
新鮮香菜葉 (volitelně) 適量
-
牛番茄 切條1 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1914.3 mg
Protein
29.3 g
Kalorie
1349.9 kJ /
322.9 kcal
Tuk
7.9 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
95 g
Sacharidy
33.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日清爽大集合
13 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan