涼拌洋蔥牛腱心

涼拌洋蔥牛腱心

5.0 12 rating
Příprava 15min.
Celkový 16hod.
4 人份

Suroviny

滷牛腱心
  • 1 大匙
  • 切段(5公分)
    30 克
  • 切片
    20 克
  • 蒜頭 切對半
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 (2克,約4公分)
    1 根
  • 蘋果 (約3顆小蘋果),削皮去籽,切塊(約3公分)
    360 克
  • 醬油
    145 克
  • 冰糖
    45 克
  • 牛腱心 切四塊,預先川燙去血水
    500 克
  • 紹興酒
    45 - 60 克
  • 450 克
  • 八角 (約2克)
    2 粒
  • ½ 茶匙
涼拌洋蔥牛腱心
  • 洋蔥 切絲
    1 顆
  • 冰塊 適量
  • 冷開水 適量
  • 新鮮紅辣椒 (約2根)
    15 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 檸檬汁
    5 大匙
  • 魚露
    4 大匙
  • 2 大匙
  • 新鮮香菜葉 (volitelně) 適量
  • 牛番茄 切條
    1 顆

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1914.3 mg
Protein 29.3 g
Kalorie 1349.9 kJ / 322.9 kcal
Tuk 7.9 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 95 g
Sacharidy 33.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...